Bescherm onze welvaart, geslaagde 1 mei manifestatie!

Vandaag verzamelden honderden militanten en Vlaams nationalisten aan onze Lange Wapper in Antwerpen.

“Vlaams geld moet in Vlaamse handen blijven”

“Onze mensen krijgen in ruil voor de hoogste belastingen nog altijd de laagste belastingen”, stelt onze voorzitter Tom Van Grieken vast. Hun pensioen is niet meer dan een aalmoes, want niet eens genoeg om de rusthuisfactuur te betalen en bovendien lager dan het bedrag dat wordt uitgegeven voor de eerste, beste asielzoeker die nooit een eurocent aan het sociaal systeem heeft bijgedragen en waarvan we ons helaas moeten afvragen of hij dat ooit wel zal doen.`

“Massa-immigratie is een tikkende tijdbom voor de sociale zekerheid”

De Antwerpse lijsttrekker Filip Dewinter haalde uit naar de kritiek van socialisten, groenen en PVDA dat ‘de dokwerkersgemeenschap niet multicultureel en divers genoeg is’. “Als onze Vlaamse havens tot de meest performante en productiefste havens van Europa en de wereld behoren, dan heeft dat alles te maken met het feit dat al vele decennia lang erin slagen om de havenarbeiders- en dokwerkersgemeenschap Vlaams en Europees te houden”. Het afschaffen van de wet-Major, wat N-VA en Open Vld willen, is voor hem dan ook uit den boze.

Filip Dewinter had ook een boodschap voor N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever: stop de immigratie, sluit de poorten van onze stad, kondig een inschrijvingsstop voor niet-Europese vreemdelingen af, stop met de multicultuur te betalen en laat ze terugkeren, die vluchtelingen, immigranten en illegalen”.