Vlaams Belang Antwerpen stelt jonge leeuwen voor

Vlaams Belang Antwerpen stelde woensdag hun eerste vijf kandidaten voor de Gemeenteraad voor en de jonge krachten die samen met Filip Dewinter en Anke Van dermeersch in Antwerpen aan de kar gaan trekken. Op de kieslijst voor het district Antwerpen staan vier jonge Leeuwen. De lijst wordt getrokken door Isabelle Huysmans (27) , zij is ook lijsttrekker op de tweede kolom voor de gemeenteraadslijst. Veroniek Dewinter (23), de jongste dochter van Filip Dewinter, staat op plaats drie. Zo heeft de top 4 van de districtslijst een gemiddelde leeftijd van 27 jaar. 

Atwerps VBJ voorzitter Cedric Cornelissen staat na Isabelle Huysmans op plaats twee van de districtslijst. Veroniek Dewinter, de jongste dochter van Filip Dewinter, staat op plaats drie. Michel Cardon maakt de overstap van N-VA en staat op vierde plaats. “Deze jongeren zijn de toekomst voor het Vlaams Belang maar ook voor de stad Antwerpen”, vertelde Filip Dewinter op de persconferentie woensdag.

Naast Filip Dewinter op de eerste plaats en Anke Van dermeersch op de tweede plaats krijgen onze leeuwen ook mooie plaatsen voor de gemeenteraad. De derde plaats wordt ingenomen door onze persverantwoordelijke en rijzende ster Sam Van Rooy en de 5e plaats gaat naar Antwerps VBJ voorzitter Cedric Cornelissen. Op de 4e plaats komt voormalig gemeenteraadslid Peggy Pooters.

Vlaams Belang wil er een stedelijk referendum voor een resolute immigratiestop in Antwerpen doorkrijgen waar we 50.000 stemmen voor willen verzamelen. Ondertussen hebben we er al 12.000. Ook u kan deze petitie tekenen! Zorg samen met ons voor een immigratiestop! Teken de petitie hier.