Vlaams Belang stelt volledige lijst voor de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen voor

In Antwerpen op het Hendrik Conscienceplein heeft Vlaams Belang de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt en de campagne “Studio Stad” afgetrapt. De komende weken trekken partijkopstukken met een mobiele radiostudio in een caravan langs een twintigtal Antwerpse pleinen, om er het gesprek aan te gaan met leden en sympathisanten en dat alles uit te zenden via internet.

“Dit is voor Antwerpen eigenlijk de campagne van de laatste kans, want al één vijfde van de Antwerpenaars is moslim en de helft is van allochtone afkomst”, stelt Dewinter. “De autochtone Antwerpenaar wordt een minderheid in zijn eigen stad. Het is onze absolute betrachting de ‘immigratietsunami’ te stoppen en misschien zelfs om te keren.”

“Studio Stad”: Vlaams Belang komt naar uw wijk!

Vanaf begin september rijdt het Vlaams Belang rond met een mobiele radio-studio. “Studio Stad” is een uniek project waarbij buurtbewoners, leden en sympathisanten van het Vlaams Belang hun verhaal live kwijt kunnen op de internet-radio “Studio Stad”. De studio van “Studio Stad” bevindt zich in een caravan die in de loop van de maanden september en oktober te vinden zal zijn op heel wat pleinen in de Antwerpse districten. U vindt de kalender van “Radio Stad” hieronder. Militanten, leden en sympathisanten van het Vlaams Belang zijn hartelijk welkom want “Radio Stad” is niet alleen zomaar een radiostudio. “Studio Stad” biedt ook mogelijkheid om bij een frisse pint een babbeltje te doen met de belangrijkste kandidaten van het Antwerpse Vlaams Belang. Dit kan op een gezellig terras aan de toog van “Studio Stad”.  Binnenkort krijgt u de data en de locaties te zien van Studio Stad.