Slachtoffer vechtpartij Rooseveltplaats doet bij ons zijn verhaal.

 

Bij een zware vechtpartij op de Rooseveltplaats zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen. Een man en zijn zoon hadden zich op het terras van een halal snackbar gezet en waren alcohol aan het nuttigen. Omdat de snackbar geen alcohol schenkt, werden ze er door personeel van de zaak op aangesproken. De zoon zou vervolgens hebben uitgehaald naar een personeelslid, die op zijn beurt een kopstoot zou hebben uitgedeeld aan de zoon. Daardoor ontstond een massale vechtpartij op straat, waarbij met Terrasstoelen werd gegooid en geslagen. De zoon raakte gewond aan het oog, de vader liep tijdens het gevecht breuken op. Beide gewonden werden met de ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis.

‘Ik was gewoon mijn biertje aan het leegdrinken toen de uitbater boos kwam zeggen dat bier niet is toegestaan op zijn halal-terras. Nog voor ik een volgende slok kon doen kwamen zijn vriendjes naar me toe. Ze begonnen met zomaar met bijl en kracht af te troeven, ik ben kunnen ontglippen voor ze me mijn hoofd konden prepareren.’
 
 
 
Vlaams Belang keurt dit importgeweld af, nu meer dan ooit crimigranten buiten!`